28
zo, feb

Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

026 Arnhem Duurzaamheid - Op zaterdag 21 september 2019 is het World Cleanup Day. In ruim 160 landen trekken miljoenen vrijwilligers door straten, parken, bossen en langs kusten om samen zwerfafval op te ruimen. Ook in Arnhem gaan we aan de slag!

Rijn Cleanup 

Bij de opruimactie ‘Rijn Cleanup’ gaan we aan de slag bij de Rijnstrandjes. We ruimen het (plastic)afval op om te voorkomen dat het in de rivier en uiteindelijk in de zee terecht komt. Wilt u ook samen met andere vrijwilligers aan de slag voor een schoner Arnhem én een schonere zee? Meld u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De opschoonmiddag start 21 september om 13.30 uur bij infocentrum Meijnerswijk, bedrijventerrein Meijnerswijk 9, met koffie, thee en wat lekkers. Van 14.00 tot 16.00 uur maken we de Rijnstrandjes schoon en sluiten af met een borrel. Voor veiligheidshesjes en afvalgrijpers wordt gezorgd. Meer informatie is te vinden op het Facebookevent Arnhem World Cleanup Day 2019.

Zelf een opruimactie organiseren

In Nederland coördineert de Plastic Soup Foundation de Cleanup Day. In Arnhem zijn er naast de Rijn Cleanup ook andere initiatiefnemers die hun opruimactie hebben aangemeld. Op www.worldcleanupday.nl/cleanup-acties vindt u meer informatie. U kunt ook zelf met bijvoorbeeld uw familie, vrienden of buren een opruimactie organiseren.

Wanneer u materiaal nodig heeft, zoals grijpers en hesjes, kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar de Klantenserivce via 0900 - 1809.

Vitamines & Supplementen r

Advertentie

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.